2005-08-24

O Paroubkovi a pro zasmání

Nejprve jeden hezký link.
Možná je to úsměvné. Ještě bych raději pro zasmání připomněl, jaký nám vládne vůl. Začnu jedním výrokem premiéra Paroubka, který již dávno znáte, ale který by se měl všem blbečkům v téhle zemi připomínat přibližně každý sudý den v týdnu: "Tu a tam se stane, že někam pospíchám. Pracuji ve prospěch občanů této země. To není zhovadilá potřeba, že bych byl nějaký kapitalista, který potřebuje zvýšit svůj firemní profit." Je třeba uvědomit si, že dokud tady nebude zase komunismus, jsme všichni kapitalisti a musíme dělat "profit", protože jinak umřeme hlady. Nic mezi tím už neexistuje. Jsou jen komunisti, a pak kapitalisti špatní lidé a kapitalisti dobří lidé.

Jinými slovy (a to je to, co nechápu): Jste li tzv. "socialista" (nebo "sociálně smýšlející občan"), pořád ještě jste "nějaký kapitalista" a musíte se chovat zhovadile tak, aby kapitalismus buď úplně zaniknul a nebo naopak prosperoval. Tohle by měla lidem vysvětlovat především sama slizská ČSSD.
A vůbec, jaký nám to předsedá LOSER, že si dovoluje takové věci říkat? Chlap, který je tlustý, zpocený, ošklivý, má ošklivou manželku, sám je tupý a neumí plynule promluvit, není se schopný vypořádat se svým ohavným pumprdlíkem vedle nosu, ale zato se všude vehementně cpe. Je vidět, že ničeho v životě nedokázal (ani odstranit tu bradavici), jedině se chytit jako klíště našich peněz/svého koryta. Navíc znesvěcuje aplikovanou vědu ekonomii, protože většina blbečků v tomhle státě nedávala ve škole pozor, jak jednoduše to v ní chodí.

Update: I když to v současnosti, po volbách, lehce pozbývá smyslu, můžete se proti "bratru Paroubkovi" podepsat zde.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já si vždycky při takové příležitosti vzpomenu na heslo Mladých Konzervativců: "Nebudeme-li pilně studovati, budou z nás sociální demokrati."

Ladislav řekl(a)...

Ano! To heslo je ryzí (jak by řekl Dean Moriarty). Ale Vysoká škola ekonomická mne naučila ještě jinou věc (i když se to často nezdá a vyvolává to omyly), která s tím zdánlivě nesouvisí: respektovat, uznávat ale nepřijmout cizí názory.