2006-01-01

Nový rok

A je tu leden 2006, což mi připomíná, že na této adrese bloguji už celý rok. Nejkrásnější odměnou je mi několik málo stálých čtenářů, kteří sledují RSS feed nebo mne mají v bookmarks a kterých si velmi vážím. Dále jsou tu desítky přístupů z vyhledávačů, které sice člověka nafouknou, ale i vy asi tušíte, co si o nich myslet... Každopádně občas zůstane na stránkách nějaký komentář nebo nadávka (nebo mi dokonce přijde e-mail), což nakonec také potěší. Přeji oběma skupinám vše nejlepší do roku 2006 a zůstaňte naladěni!


31-12-05 ghosts

Silvestrovská party v chaloupce u Ondřeje v Kamenném Malíkově byla velmi vyvážená a ve všech směrech potěšující. Určitě důvod ji někdy (brzy) zopakovat. Po dlouhé době jsem znovu zakusil řídit běžky (patřily otci mé drahé - díky :-) a tak se do mne pomalu začíná vkrádat pocit, že by to mohla skutečně být zajímavá alternatíva kola v zimě. V neštěstí nás zachránil bodrý domorodec, když nám vnutil obecní veřejně prospěšnou dršťkovou za to, že směl odtáhnout zamrzlého Fiata mé drahé polovičky a ve své stodole jej u topení do rána nechat rozmrznout. Udělali byste to také? Třeba já o sobě silně pochybuji...


Úspěch! Povedlo se mi vyřešit silné rušení PC v mojí hi-fi věži (bylo důvodem, proč jsem počítač jako přehrávač hudby téměř nemohl využít). Problém byl ve společné domácí anténě pro receiver hi-fi věže i pro TV kartu v mém počítači. Pokud byste řešili obdobnou nepříjemnost, stačí si pořídit speciální udělátko, které antény rozdělí (cca. 1000kč) nebo prostě jen použít jinou anténu pro každý device.

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

poslyš, když jsi to takhle vyřešil mezi pc a věží, neporadil bys mi s pc a tv? do tv mám zavedenou kabelovou televizi, do pc mám zavedený přes kabelový modem internet, tv a pc mám propojené s-video kabelem (z graf. karty do av vstupu). no a pokud na pc zapnu rozšíření desktopu na druhou obrazovku a na tv si přepnu na av vstup, obraz sice běží, ale jdou přes něj nepěkné světlé pruhy. ty ovšem mizí, pokud z tv vytáhnu přívod kabelové televize :)