2007-11-22

Migrace na Facebook

Konečně v tom mám jasno. Momentky a přátelé na Facebook, FOTKY na Flickr. Postupně tak hodlám přenést téměř veškeré "společenské" fotky z Flickru, takže se nedivte, kdyby vám přišlo upozornění "Ladislav tagged you".


A jak tak "migruji", uvědomuji si, že jaro a léto 2006 byly asi nejkrásnější v mém životě. Z prachu a trosek strašlivé porážky jsem se postupně zvednul, dostal dvě náplasti, jednu v podobě bakalářského titulu. Každou odpracovanou korunu jsem převrátil dvakrát, ale zato jsem přesně věděl, kam to léto padne.


Poslední zvonění, sestřička odmaturovala, pivo na Zahrádkách, nový celoodpružený bajk v Praze, Krkonoše a Martinova chalupa, kde i v červnu sněžilo a výteční pstruzi, velmi rychle a pěkně vyhotovené stránky Coffee and Cigars, bakalářská zkouška, krásný měsíc červen v galerii a na kole, Michalova táborová diktatura, překrásná Šumava s Pavlou a tatínkovým BMW, pekelně horké Hostýnské vrchy na kolech, umouněné ale fascinující Vysoké Tatry s Michalem, skoro měsíc v Itálii, rozporuplný leč krásný, sklizeň vína, shledání v Praze, měsíc v domě sám pro sebe a pak už krásný podzim a tak dále. A mezitím práce - vždy jen na vyžádání a tolik, aby pokryla náklady. Nostalgie z fotek...

Žádné komentáře: