2005-04-15

Lexus

Nové lexusy se zcela evidentně chystají zaútočit na "moderní" image BMW. Má to ale vždycky jeden háček: Lexusy nejsou a ani nikdy nebudou BMW. Bylo by zajímavé vyčíslit, které trhy drží "značku dobrých kopií" nad vodou. Je to ten evropský? Ať už je nebo není, Lexus přežívá. Takže nezbývá než popřát hodně štěstí!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Lexusy skutečně nejsou a nikdy nebudou BMW. Díky Bohu, že ne. Mám jednoho z prvních v této republice, rok výroby 1998. Už jsem i opravoval. Jedna žárovka a jedno lanko na podvozku (včetně práce 708 Kč). To by se mi u BMW opravdu nepodařilo. Měl jsem BMW také. Podstatně mladší a nechtějte vědět, kolik jsem do něj vrazil.

Ladislav řekl(a)...

Lexusy si hodně vylepšují reputaci svými hybridními vozidly - zároveň si tak tvoří vlastní osobitou image, což dříve nebylo. Musím s vámi ale jinak NEsouhlasit. BMW jsou sice poruchová a opravy drahé, ale kupujete si je především pro vůni značky a pro požitek z jízdy. Pokud chcete praktické vozidlo, nemá cenu BMW, Audi ani Mercedes kupovat. Je to jako kritizovat Porsche za to, že se do něj nevejde kočárek na mimino.