2005-11-19

Co přináší první sněhy

Jsou tu první sněhy ve starém Radotíně, kudy už Šemík Horymíra od Vyšehradu nesl, a autíčka dostávají od matičky přírody zimní kolečka, aby pak nepřekážela na Jižní spojce.


Ondřej Lipár udělal pro Poietikon velký kus práce. Za to mu patří hold (také na těchto stránkách). To mi připomíná, že s prvním sněhy přichází také nový Poietikon (je mu teď PŘESNĚ 5 let a 15 čísel!!!), kde bude několik mých básní a jedna povídka. Za povídku se nestydím, ale ty básně... mezi samými velikány a jednou drobnou velikánkou se cítím poněkud nahý. Nepublikovanou poezii pochopiteně již brzy uploaduji na tomto webu.


První sněhy zvedají socialistům preference. Kdo se taky může postarat o hladová zvířátka lépe než levice?


Můj spolužák z gymnázia (a občasně také kamarád ;-) Milan začíná blogovat. Úvodní smysluplný poust zatím chybí, nicméně mu můžete zvednout přístupy - a tím také sebevědomí - kliknutím zde.


Těším se na Vánoce. Nechci od Ježíška snad ani nic jiného než krásný malý černý iPod Nano.


Sníh sníh sníh. Končí podzim, který když jste se teple oblékli a obklopili se osobami vám milými, stále připomínal letní časy. Začíná (snad) přebílá zima, kde když se obléknete a obklopíte se osobami vám milými, bude stále připomínat vrcholné léto. Těším se na procházky ve sněhu. Howg.

2 komentáře:

Mike řekl(a)...

Tohle je snad nejhezčí poust, co jsem tu kdy četl. :-)

Ladislav řekl(a)...

Díky! Jenom aby četl taky Ježíšek... ;-)