2007-12-09

Strategický víkend v Nasswaldu


V rámci předmětu 1111 Strategic management pořádaného Gernotem Maierem se každý rok vyjíždí na víkendový seminář do Nasswaldu (víska v "předalpí" - nápadně připomíná Krkonoše). Protože jsem zaslechl, že si to nemohu nechat ujít, přihlásil jsem se.


Cílem víkendu bylo odprezentovat skupinové práce na vybrané případové studie. Případovou studii náš tým vytvořil během odpoledne a tak se už vlatsně nemohlo jednat o nic jiného než o u "ultimate party". Rozvláčná cesta do hotýlku Raxkönig trvala od dvou odpoledne v pátek téměř do sedmi večer. Přivítala nás sekaná, panák slivovice a pivo zdarma.


Jak vypadaly večery můžete shlédnout pod odkazem. V sobotu večer hrála dechovka a Červený kříž servíroval punč - asi nám tím měl zachránit život. Stát v předalpí na návsi s místními a hřát si ruce o hrníček punče nad ohněm zapáleném ve vyklotlaném pařezu bylo moc milé.


Milou atmosféru dělali především Španělé, kteří se střískali už po cestě a pak už nevystřízlivěli, nasswaldský král - připopilý děda s pérem na klobouku, místní štamgast a pak sám Gernot, který se "slušně odvázal".

Žádné komentáře: