2006-10-02

Říjen a statistiky

Galerie u Křížovníků skončila. Definitivně. Fajn.


Pokouším se nearoubovat iTunes na dálkové ovládání ke Creativní zvukovce Audigy 2. Zatím s dílčími úspěchy. Všechno funguje, ale jedině když je okno iTunes aktivní. Ne tedy třeba, když se automaticky vypne monitor. Nevíte, jak na to? Věřili byste, že Windows XP ve svých krásných ikonkách nemají ani jednu pro remote control?


Rodiče jsou zpět ze Sicílie. Kromě úžasných fotek a zážitků s sebou přivezli rovněž fakt, že nebudu muset uklízet náš dům a starat se sám o zahradu. Není toho tolik, ale přece...


Skype. Jakmile vypnu mikrofon tlačítkem na zvukovce, Windows při dalším startu změní nastavení a jako mikrofon aktivují jiný vstup. Když vám pak někdo volá, musíte být pekelně rychle doma v ovládacích panelech...


Zelená turistická z Mníšku pod Brdy do Řevnic. Boží sjezdy i výjezdy.


VŠE se zase modernizovala. Wi-fi funguje téměř všude a dokonce zadarmo. Nové velmi pěkné monsterodpočívadlo nad knihovnou s výhledem na Prahu má ke každému sedátku zásuvku na notebook. Evropské kredity jsou přehledné a spravedlivé, ale aby té aktivity ze semináře na seminář nebylo přehnaně mnoho.


Grappa di Chardonnay. Rodiče mi z Itálie přivezli lahev. Nikdy bych netušil, že dobrá grappa umí být dobrý nápoj - usídlila se vedle mého monitoru vedle Chivase.


Začal jsem zase používat vlasový gel. Sem tam. Hodně krátké vlasy totiž jenom vodou učesat nejdou.


Největší skupinu přístupů na moje stránky tvoří přímá volání mé adresy, ev. nových poustů. Zajímavá je také velmi hustá doprava pod heslem Stella Artois. Celkově pak ale počet přístupů stagnuje, protože se vynořilo mnoho nových blogů, které blokují vyhledávače.


Mám divný pocit z lehce chladnějšího počasí. Nějak mi nedochází, co si vzít na sebe...

Žádné komentáře: