2005-10-17

Mrazlavé pondělí a víkendové kolování

Michal Macura, legenda českého internetu, už zase nebloguje. Jaká škoda. Někdy by neuškodilo si uvědomit, na čem vlastně člověk stojí. Možná bych se pak taky smazal.


Vyšel nový Neil Young a prý má být stejně dobrý jako vždycky. Sestra jej bude nesnášet.


Víkendové kolování úžasné. Řítíte se lesem po barevném listí, barevné stromy nad vámi, draci na obloze, která se sune obrovskou rychlostí pryč od studeného severu. Je čas nakoupit teplé prádlo a uvařit čaj. Což mi připomíná, že náš radotínský bunkr začal topit (tedy my jsme se tak nad kalným burčákem dohodli).


Ve svém dejvickém bunkru jsem se na schůzi bytového družstva Buzulucká dozvěděl (a bylo to jednotně podpořeno), že moji východní legálně zde žijící nájemníci (rodina s dětmi, pán pracuje na pozvání pro Free Europe, veškeré podpisy jsem jim i sobě obstaral) jsou na úrovni feťáků z 5. patra, a proto bych měl neskromný nájem, který mi(!) odevzdávají, platit do kasy bytového družstva. Hlasování zabránila jen všeobecná neschopnost zvířátek v domečku se dohodnout. Tohle není socialistická země, tohle je komunistická země. Už aby byli u moci! Brrr!


I got the job!!! Budu dělat websites pro jednu firmu. Michal o nich prohlásil, že to chce ještě trochu zkušenosti a designérské jistoty, ale já to dám dohromady za každou cenu. Přeji pěkný pracovní týden a brzké uzdravení!

Žádné komentáře: