2006-06-02

Kolo a počasí

New machine (a new toy)

Den, kdy budu testovat drsná kola za 100 tisíc se možná blíží. Možná. Docela se těším. Neznamená to ale, že bych si stěžoval na současný stav. Jen by mne zajímalo, jak moc líp vypadá jízda na kole, u kterého se cena ještě o nějaký ten tisíc navýší.


Taky je jeden z nejhnusnějších dnů za poslední jaro. Mlha, zataženo, předpověď mizerná. Možná to bude o víkendu dost surrealistický terénní zážitek... daleko, daleko od chladného severu, zataženo.


Slyšeli jste někdy The Lamb Lies down on Broadway? Dost špatné album nebýt nenapodobitelných kousků jako Hairless Heart, Anyway a Chamber of so many doors. Tady by se i Pink Floyd se svým Comfortably Numb mohli červenat...


...i když ve skutečnosti ne tolik. V souvislosti s Pink Floyd mne totiž napadá Total Quality Management nebo taky japonský kaizen - stanovení slabých stránek, většinou nedokonalostí v třívrstvém produktu a následně stanovení cest, jak je každý zaměstnanec může každodenně zlepšovat a stanovení odpovědných osob, které nesou riziko, že ke zlepšení nedojde. Pink Floydi jsou totiž místy až nemile dokonalí.


Skupiny Praha B-Sides a Recent Coffees na Flickru se pročistily. Bylo na čase. Ve stanovách totiž není typické "post as many photos as possible". Někdo si toho ale možná nevšimnul. Joo, nacvakat své fotky do 15 skupin najednou, kam tématicky třeba vůbec nenáleží, umí asi celkem každý. Jen aby ty skupiny ale neskončily jako Poietikón.

1 komentář:

Mike řekl(a)...

To je poměrně oprávněná obava.

Mimoto - mělo by se začít dělat na novém Poietikonu. :-)